Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Verzenden & levertijden

Verzenden Nederland

DKwonen laat al haar pakketten direct vanuit het magazijn van Society of Lifestyle in Denemarken versturen met UPS of DPD. Wij berekenen hiervoor een vaste bijdrage van €5,95 voor alle bestellingen tot €50,00. 

Heeft het pakket een goederenwaarde van €50,00 of meer dan betalen WIJ de verzendkosten voor jou!

Zodra je pakket het magazijn in Denemarken verlaten ontvang je een automatisch gegenereerd e-mailbericht met daarin een link waarmee de bezorging van de bestelling via een track en trace kunt volgen. Onze pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd.

Verzenden België

DKwonen laat al haar pakketten direct vanuit Denemarken versturen met DPD of UPS. Wij berekenen hiervoor een vaste bijdrage van €5,95 voor alle bestellingen tot €100,00. 

Heeft het pakket een goederenwaarde van €100,00 of meer dan betalen WIJ de verzendkosten voor jou!

Zodra je pakket het magazijn in Denemarken verlaten ontvang je een automatisch gegenereerd e-mailbericht met daarin een link waarmee de bezorging van de bestelling via een track en trace kunt volgen. Onze pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd.

* Meubelen worden echter niet gratis naar België verzonden , hiervoor vragen wij een bijdrage in de kosten van €75,- voor pallettransport.


Levertijden

DKwonen laat dagelijks haar pakket verzenden vanuit het Society of Lifestyle magazijn in Denemarken, de levertijd van bestellingen is 2-4 werkdagen.

 

Verzendkosten meubelen NL

Sommige producten zijn niet als pakket te vervoeren vanwege de afmeting of het gewicht. Geen stress... binnen NL bezorgen wij deze stuks gewoon gratis. De bezorging van deze pakketten / pallets wordt uitgevoerd door Dacsher. In een dergelijk geval wordt binnen 2-4 dagen door Dascher contact met je opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak. Het zal in veel gevallen mogelijk zijn om hiervoor een dagdeel af te spreken met de transporteur. Ook kan in veel gevallen afgesproken worden dat de  chauffeur 1 à 2 uur voor levering nog even belt. Beide zijn echter geen garantie.

LET OP: Je wordt geacht  thuis te zijn op het afgesproken bezorgmoment. Mocht de bezorging mislukken doordat er op het afgesproken moment toch niemand aanwezig was, zullen de kosten voor een eventuele tweede bezorgpoging wel voor rekening van de klant zijn.

De door ons aangeboden (veelal gratis) bezorgdienst is uitsluitend tot aan de voordeur op begane grond. Zorg dus in geval van volumegoederen of een verdiepingsvloer anders dan begane grond zelf voor (transport)-hulp ter plaatse. De chauffeur zal in de meeste gevallen wel even een handje helpen, maar is dit in geen enkel geval verplicht. LET OP: Grotere stuks kunnen alleen bezorgd worden van maandag t/m vrijdag op een dag waarop iemand thuis kan zijn op het afgesproken bezorgmoment om de levering in ontvangst te nemen.

 

Verzendkosten meubelen Waddeneilanden

Je kan een bestelling naar de eilanden laten transporteren. Voor briefpost en pakketpost bestellingen zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Deze worden volgens de standaardprocedure aan jou verstuurd. Voor meubel - en pallettransport worden wel kosten in rekening gebracht.

Een grotere levering (meubel- en pallettransport) wordt door eilandtransporteurs vervoerd. Bij het online bestellen vul je je eigen adres en postcode in. De transporteur brengt je bestelling op de afgesproken datum naar het overslagcentrum van de juiste eilandvervoerder voor een eilandbezorging. De eilandvervoerder zorgt voor het vervoer naar je eiland-adres.

Let op:
Voor het vervoer naar je adres op het eiland brengt de eilandvervoerder kosten in rekening. Informeer van te voren bij [email protected] naar de hoogte van deze kosten. Omdat de vracht niet door een DKwonen transporteur naar je adres op het eiland van je keuze wordt vervoerd, kan je niet bij aflevering aan de deur betalen. De kosten van je bestelling (inclusief transportkosten van de transporteur) betaal je vooraf.

Pas na betaling van de eventueel aanvullende kosten worden de spullen afgestuurd.

 

Verzendkosten meubelen België

Voor het verzenden van Meubelen naar België vragen wij een bijdrage van €75,-

 

Verzendkosten meubelen buitenland

Voor het buitenland wordt per bestelling gezocht naar de meest gunstig geprijsde, maar passende, vervoersmethode. Een vrijblijvende prijsopgave van de vervoerskosten wordt op voorhand bij de klant neergelegd. Pas na betaling van de eventueel aanvullende kosten worden de spullen dan afgestuurd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »